Radiožurnál Sport Frekvence / PREFERUJU.CZ - Hlavní strana - Na rádiu frekvence 1 uslyšíte jak české a zahraniční hity dnešní doby, tak i z období české a světové historie.

Radiožurnál Sport Frekvence / PREFERUJU.CZ - Hlavní strana - Na rádiu frekvence 1 uslyšíte jak české a zahraniční hity dnešní doby, tak i z období české a světové historie.. Oversigt over alle radiostreaminger og radiostationer. Hostem radiožurnálu sport byl hudebník a sportovec michal dvořák. 24 hodin denně nabízí rychlý, kvalitní a komplexní informační servis o událostech doma i v zahraničí. Ale teď k ostatním celoplošným stanicím, jejichž výsledky byly také ovlivněny nástupem impulsu. Televīzijas torņa raidītā viļņa garums ir 1,52 m.

Veřejnoprávní radiožurnál a stanice bbc/zet v rukou soukromého koncernu lagardere jsou jediná dvě tuzemská rádia, jejichž poslechovost v uplynulém klouzavém pololetí meziročně vzrostla. Český rozhlas plus přejde v listopadu na velmi krátké vlny. Nova fmkøbenhavnhitlister, hits, pop, rock. Má vysílat přímé přenosy ze sportovních akcí, tematické magazíny, rozhovory, vstupy a reportáže, které mají být doplněny zpravodajskými relacemi a hudbou. Sportovním vysílání na radiožurnálu se nic nezmění (sport v této podobě zde očekává téměř 50 procent posluchačů).

Media - press, radio, television
Media - press, radio, television from image.slidesharecdn.com
Ale teď k ostatním celoplošným stanicím, jejichž výsledky byly také ovlivněny nástupem impulsu. Na rádiu frekvence 1 uslyšíte jak české a zahraniční hity dnešní doby, tak i z období české a světové historie. Český rozhlas radiožurnál sport je připravovaná celoplošná stanice českého rozhlasu, zaměřená na sport. Hospodský obešel opatření a uspořádal soutěž jedlíků. Můj život běží, jako by tady covid nebyl. Последние твиты от radiožurnál sport (@radiozurnals). Dnes v 11 hodin jsme za přítomnosti generálního ředitele českého. Oversigt over alle radiostreaminger og radiostationer.

Můj život běží, jako by tady covid nebyl.

Dr p3københavnhitlister, hip hop, alternativ, pop. .country radio český rozhlas rádio retro český rozhlas radiožurnál radiožurnál sport český rozhlas dvojka český rozhlas vltava český rozhlas plus radio prague international český rozhlas popis rádia. (rezultātu noapaļo līdz 1 ciparam aiz komata). Český rozhlas plus přejde v listopadu na velmi krátké vlny. 24 hodin denně nabízí rychlý, kvalitní a komplexní informační servis o událostech doma i v zahraničí. V naší encyklopedii najdete články, fotografie i videa. Radiožurnál sport je nadstavba pro sportovní příznivce, na. Moderátory jsou martin procházka, andrea sestini hlaváčková, vavřinec hradílek a kateřina neumannová.pic.twitter.com/nrbet4dfgk. Oversigt over alle radiostreaminger og radiostationer. Sledujeme implementaci eu směrnice o povinném dab v nových autech. Poslechovost rádií frekvence 1 a radiožurnál se podle nových dat vyrovnala, vede stále impuls. A ještě víc pro vás. ‎hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport.

První české sportovní rádio v síti dab+, na internetu i v mobilu. A ještě víc pro vás. 24 hodin denně nabízí rychlý, kvalitní a komplexní informační servis o událostech doma i v zahraničí. Rádio impuls je i přes snížení v denní i týdenní. Sledujeme implementaci eu směrnice o povinném dab v nových autech.

Radiožurnál a Frekvence 1 mají vyrovnanou poslechovost ...
Radiožurnál a Frekvence 1 mají vyrovnanou poslechovost ... from i.iinfo.cz
Můj život běží, jako by tady covid nebyl. Televīzijas torņa raidītā viļņa garums ir 1,52 m. V praze stále vysílá autokino strahov na frekvenci 104,2. Radio rubi vysílá už jen v brně, nahradí ho fajn. Radiožurnál navázal na dvousettisícový pokles z minulého období ztrátou dalších 61tisíc a zastavil se na hodnotě 1153 tisíc. Radiožurnál sport je jediné rádio v česku, které nabídne kompletní info ze světa sportu. První sportovní stanice v česku zaměřená na přímé přenosy, vstupy ze stadionů, magazíny o sportu, rozhovory, reportáže, zprávy a hudbu. Zajímavostí aktuálního měření poslechovosti je skutečnost, že naprosto vyrovnanou poslechovost měly rozhlasové stanice čro radiožurnál a frekvence 1 může za to skutečnost, že oproti předchozímu průzkumu radiožurnál narostl o dva tisíce lidí, zatímco čtvrtá frekvence 1 narostla o 15 tisíc.

(rezultātu noapaļo līdz 1 ciparam aiz komata).

Radio rubi vysílá už jen v brně, nahradí ho fajn. Veřejnoprávní radiožurnál a stanice bbc/zet v rukou soukromého koncernu lagardere jsou jediná dvě tuzemská rádia, jejichž poslechovost v uplynulém klouzavém pololetí meziročně vzrostla. První české sportovní rádio v síti dab+, na internetu i v mobilu. Cik liela ir raidītā radioviļņa frekvence? ‎hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Přinášíme zprávy z ekonomiky, politiky, kultury i sportu. Sportovním vysílání na radiožurnálu se nic nezmění (sport v této podobě zde očekává téměř 50 procent posluchačů). Radiožurnál navázal na dvousettisícový pokles z minulého období ztrátou dalších 61tisíc a zastavil se na hodnotě 1153 tisíc. Května 2019 nás ve studiu dvakrát denně navštíví sportovci a jiné důležité osobnosti českého hokeje a sportu obecně. Hospodský obešel opatření a uspořádal soutěž jedlíků. Последние твиты от radiožurnál sport (@radiozurnals). Český rozhlas radiožurnál sport je připravovaná celoplošná stanice českého rozhlasu, zaměřená na sport. Radiožurnál sport je nadstavba pro sportovní příznivce, na.

Online přehrávač stanice český rozhlas radiožurnál. Radiožurnál navázal na dvousettisícový pokles z minulého období ztrátou dalších 61tisíc a zastavil se na hodnotě 1153 tisíc. Hospodský obešel opatření a uspořádal soutěž jedlíků. Rádio impuls je i přes snížení v denní i týdenní. Radiožurnál tak oproti situaci před rokem mírně posílil a je velikostí publika na úrovni soukromého.

Česká televize vysílá v DVB-T2. Jede komplet v HD - Cnews.cz
Česká televize vysílá v DVB-T2. Jede komplet v HD - Cnews.cz from www.cnews.cz
Sportovním vysílání na radiožurnálu se nic nezmění (sport v této podobě zde očekává téměř 50 procent posluchačů). Dnes v 11 hodin jsme za přítomnosti generálního ředitele českého. Veřejnoprávní radiožurnál a stanice bbc/zet v rukou soukromého koncernu lagardere jsou jediná dvě tuzemská rádia, jejichž poslechovost v uplynulém klouzavém pololetí meziročně vzrostla. Cik liela ir raidītā radioviļņa frekvence? Hostem radiožurnálu sport byl hudebník a sportovec michal dvořák. (rezultātu noapaļo līdz 1 ciparam aiz komata). Na rádiu frekvence 1 uslyšíte jak české a zahraniční hity dnešní doby, tak i z období české a světové historie. Dozvíte se, jaké bude počasí i aktuální informace o dopravních komplikacích.

Radiožurnál tak oproti situaci před rokem mírně posílil a je velikostí publika na úrovni soukromého.

Ale teď k ostatním celoplošným stanicím, jejichž výsledky byly také ovlivněny nástupem impulsu. První sportovní stanice v česku zaměřená na přímé přenosy, vstupy ze stadionů, magazíny o sportu, rozhovory, reportáže, zprávy a hudbu. ‎hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Přinášíme zprávy z ekonomiky, politiky, kultury i sportu. Května 2019 nás ve studiu dvakrát denně navštíví sportovci a jiné důležité osobnosti českého hokeje a sportu obecně. V naší encyklopedii najdete články, fotografie i videa. Televīzijas torņa raidītā viļņa garums ir 1,52 m. Radiožurnál sport je nadstavba pro sportovní příznivce, na. Celek 46 16 24 14. 24 hodin denně nabízí rychlý, kvalitní a komplexní informační servis o událostech doma i v zahraničí. Dnes v 11 hodin jsme za přítomnosti generálního ředitele českého. .country radio český rozhlas rádio retro český rozhlas radiožurnál radiožurnál sport český rozhlas dvojka český rozhlas vltava český rozhlas plus radio prague international český rozhlas popis rádia. (rezultātu noapaļo līdz 1 ciparam aiz komata).

Na rádiu frekvence 1 uslyšíte jak české a zahraniční hity dnešní doby, tak i z období české a světové historie radiožurnál sport. Přinášíme zprávy z ekonomiky, politiky, kultury i sportu.

Posting Komentar

0 Komentar